VAN LEEUWEN LAW FIRM kan u adviseren over alle problemen en vragen die u heeft met betrekking tot contracten.

Geschillen over contracten

Als ondernemer sluit u dagelijks contracten met uw klanten. Desondanks kan er wel eens iets misgaan. Uw klant is niet tevreden over de dienst of het product. Of uw klant neemt het product af, maar weigert vervolgens te betalen. Daardoor kunnen diverse geschillen ontstaan.  VAN LEEUWEN LAW FIRM lost deze geschillen op.

Adviezen over contracten

Voorkomen is daarom beter dan genezen! VAN LEEUWEN LAW FIRM helpt u om uw contracten op orde te brengen. Via een quickscan kan VAN LEEUWEN LAW FIRM uw contracten beoordelen en up to date maken. VAN LEEUWEN LAW FIRM is ook uw vertrouwde advocaat als u een contract sluit en dit contract juridisch wilt laten toetsen voordat u uw handtekening zet.

Algemene voorwaarden en contracten

Denk hierbij ook aan algemene voorwaarden die VAN LEEUWEN LAW FIRM tegen gunstige vaste tarieven kan opstellen. Vaak maken algemene voorwaarden deel uit van een contract. De inhoud dient daarom net zo goed te kloppen als de inhoud van het contract zelf.

Procederen over contracten en overeenkomsten

Als er toch een geschil ontstaat omdat uw contractspartij zich niet aan de afspraken houdt en er geprocedeerd dient te worden, beschikt VAN LEEUWEN LAW FIRM over de expertise om uw zaak tot een goed einde te leiden.