Ontwikkelingen rondom Coronavirus (COVID-19/2019-nCoV)

Als gevolg van alle zeer ingrijpende ontwikkelingen door het corona-virus (COVID-19/2019-nCoV) kunnen juridische vragen of problemen ontstaan.

  • U kunt in financiële problemen komen die het nodig maken om nihil stelling van alimentatie te vragen of verlaging of vermindering van alimentatie.
  • Er kunnen geschillen ontstaan over een huurovereenkomst, een arbeidsovereenkomst of beëindiging van andere overeenkomsten.
  • U kunt een geschil krijgen met de bank of de belastingdienst.

Voor advies en rechtsbijstand kunt u bij MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN terecht, in lopende of nieuwe rechtszaken, ook in kort geding als het om een spoedeisende kwestie gaat.

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het corona-virus (COVID-19/2019-nCoV) blijft MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN zijn voorzorgsmaatregelen nemen. Hij volgt hierbij de adviezen van het RIVM, de overheid en van haar beroepsorganisatie de NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten). Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft de NOvA laten weten dat rechtshandhaving dient te worden gezien als onderdeel van de categorie ‘noodzakelijke overheidsprocessen’. Advocaten vallen onder de lijst met ‘vitale beroepen’ indien zij als advocaat betrokken zijn bij een vitaal proces binnen de rechtshandhaving.

MR. BAS A.S. VAN LEEUWEN blijft zijn advocatenpraktijk gewoon uitoefenen, zowel voor lopende- als voor nieuwe zaken. Binnen het kader van de door hem getroffen maatregelen blijft hij u de toegankelijkheid, kwaliteit en service blijven bieden die u van hem gewend bent.

Voor het maken van een (video- of Skype-) afspraak kunt u hem bereiken via het kantoornummer +31850607520, via het app-nummer +31687006770 en via het e-mailadres info@vanleeuwenlawfirm.nl.